jordärtskockan

Nu har jordärtskockorna kommit i jorden väl täckta så att hönsen inte ska komma åt dem. Ska bli kul och se om det kommer upp något. Det sägs att de är lätta att odla så något ska det välan bli. Snart ska de 67,eller vad det nu är, dahliorna också få komma ner i jorden Tycker inte det känns så länge sedan de togs upp för vinterförvaring.
Rabarberna är på väg upp och snart är det dags att göra paj......mums rabarberpaj med vaniljvisp.
Ett annat viktigt vårtecken är att i går kväll hördes lövgrodornas kväkande för första gången i år. Alltid lika mysigt att höra dem.
 
 
 

Körde förbi Gyllebosjön i veckan. Den badade i sol i väntan på sommarens badgäster.

I fredagskväll träffadades jag och några arbetskamrater för lite mys och pys. Det blev lite lustigt det hela. Först hade vi bestämt att gå ut och äta i Ystad och innan dess vara en stund i mina barns lägenhet. Sen ändrade vi oss och bestämde att vi skulle ta med mat och äta i lägenheten och vara där hela kvällen. Så vi tog med oss mat från Simrishamn för att sitta i en lägenhet i Ystad för att sen åka hem till Simrishamn igen på natten. Någon undrade varför vi inte kunde vara hemma hos någon av oss som var med och något svar på det hade vi inte.  Vi behövde väl komma bort från kommunen en liten stund kanske. Lite galet hörs det som , men roligt hade vi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: