kurs och kurs

Senaste veckan har gått i utbildningens tecken. I  fredags på Örums nygård och idag och i morgon på Ystad konferenscenter. Dagens och morgondagens kurs handlar om barnsamtal och den känns både lärorik och rolig. Föreläsarna är bra, vilket gör mycket. Tänk vad man har varit på många kurser med egentligen intressant innehåll men som tyvärr förmedlats av icke engagerande föreläsare.
I fredags avslutade vi med femkamp. Så här såg det ut när mitt lag sammanbundna försökte ta sig förbi hindren utan att riva dem. Det var lite rörigt stundvis........men till sist kom de i mål utan att riva en enda pinne. Duktigt.
 
 
 
 
Ystad strålade i sol i morse då jag kom dit och det höll i sig hela dagen.
 
 
Tänk vad vackert Österlen är. Bilden är tagen från toppen av Prästavägen i Kivik precis innan skymningen träder in. Hela Hanöbukten i lila ljus.
 
 
 
 
I lördags firade jag födelsedag med kära vännerna från Sillastan. Födelsedagen var i mars så firandet var en aning försenat. Som vanligt hade vi roligt och höll på ända till sena natta. Vi spelade Besservisser men vissa vägrade vara med och smög undan för att titta på tre fotbollsmatcher i sträck. Jag somnade inte förrän klockan tre. Det blev inget foto från kvällen. Gästerna är allt för ljusskygga för att fastna på ett normalt foto.
 
 
 
Och vet ni vad som händer den 17 december?? Jo, då kommer dottern hem för att fira jul och nyår i Sverige. Ska bli så himla roligt. Den 2 januari åker hon tillbaka till New York igen och stannar till juli. Måtte det bli sommar snabbt 2015
 
 
 

Kommentera här: