nyanställd

Nyanställd långhårig yngling på kontoret?? Nä då, så illa är det inte. Det är bara jag som passar kollegans vovve när hon har besök. Hunden vägrar att sitta på annat ställe än i knäet. Lite jobbigt att komma nära tangentbordet måste jag säga. Men snäll är han, vovven Dante.
 

 
På tjänsteärende i Malmö. Det var verkligen vårvackert i stan och gatuserveringarna har startat upp tidigt i år. Folk flanerade utan jacka och njöt av solen.
 
 
 
Även på Österlen har det varit jättefint väder. På väg till Skillinge körde jag längs havet som var knallblått i solskenet. I horisonten syntes Bornholm tydligt. Konstigt att denna fina ö så nära Sverige tillhör Danmark som ligger långt bort. Bornholm ger många minnen från cykelsemestrar med och utan barn. Jag minns speciellt en gång då vi cyklade och campade med goda vänner. Dottern var fem år och cyklade omkull och slog knäet i trottoarkanten så illa att hon fortfarande har ett märke kvar. En annan gång campade vi vid Due udde. Det var dimma och fyren tjöt hela natten. Vi sov inte en blund.

Kommentera här: