tråkig dag

Fy fabian vilken tråkig dag i dag. Sista dagen på semestern, ösregn och bara tråkiga saker att göra. Verkligen grådag. Vi hade hoppats på en sista långfrukost på terrassen innan arbetet och hösten tar över men nej då inte en chans. Det fick bli inomhus, men brödet var nytt o gott i alla fall. Tänk vad fort en sommar och semester går. Men å andra sidan så går ju resten av året också fort och det finns ju en tjusning med att jobba också. Jag är en person som tycker om att vara sysselsatt och lätt blir uttråkad om inget händer. Så det ska säkert gå bra med att starta upp jobbet i morgon efter fyra veckors ledighet. Och fortare än kvickt är det jul.......................
 

I veckan var vi i Malmö och på vägen dit mötte vi fyra svarta får på vägen.  Vi dividerade lite kring detta då djur plötsligt får en annan dimission när de befinner sig på vägen. De passar inte in i den miljön och ska inte vara där. Nästa dag fick vi höra att dottern mött en tvättbjörn på vägen och då föll vårt fårasnack platt. 
Inte värdens bästa bild men innan jag fick ordning på kameran var de nere i väggropen. Aja, dottern fick inte upp någon kamera alls när hon träffade björnen som jag också hade velat träffa på.
En kväll hade vi gamla, ja verkligen gamla, vänner på besök. Vi har känt dem jättelänge. Fram på kvällskvisten började vi spela sällskapsspelet "När då då". Vi spelade i lag och gubbarna vann med 2-1...........lite sura miner var det allt innan vi damer tog hem seger i sista spelet.
Snillen spekulerar. Hög koncentration......för några minuter i alla fall.
 
 

Kommentera här: